FCI 4657

Autentik Top Lista

 

 

Sve je počelo kao igra slučaja... Ali, da li slučajnosti uopšte postoje?

Moj suprug je od uvek čuvao pse. I kao strastveni lovac, uvek je gajio zdrave, radne pse sa kojima se takmičio i lovio. Ja sam, naravno, uvek negovala njegovu strast prema lovu, a time negovala i svoju ljubav prema psima.


Godinama kasnije, kada smo zasnivali svoj dom, i postali porodica, rešili smo da spojimo lepo i korisno, kao i ljubav i iskustvo, i tako ostvarimo naš san!!!


U svojoj odgajivačnici imamo prelepe izlozbene pse, kao i lovne-extra obučene radne i takmičarske pse.
Odgajanje labradora u našoj porodici postalo je ozbiljno i profesionalno kada je Black Beauty - DJINA ušla u nas dom-a time i u naš život. Ljubav se stvorila na prvi pogled prema tom divnom stvorenju, i toj rasi uopšte! U njenu čast, naša odgajivačnica nosi njeno ime - Black Beauty of Pamita!

Nasi psi su, za nas, vise od kucnih ljubimaca. Briga, i rad sa njima, je nama veliko zadovoljstvo. Svi su u dobrom zdravstvenom stanju, imaju redovnu veterinarsku kontrolu, kvalitetnu ishranu,i negu. Svakodnevni treninzi, kako na suvom terenu, tako i na vodi, obezbedjuju nasim psima visoku spremnost i odlicnu kondiciju. Dosta vremena provode u nasem drustvu,i drustvu nasih prijatelja, aa najvise nasih cerki, Milice i Nine, koje nasi psi jednostavno obozavaju!!!

Hvala na poseti, i želim vam prijatnu prezentaciju naših Black Beauty labradora!!!


Ukupno  774   Danas   7   Juče   15                                                                Sva prava zadržana - Agencija Autentik - Jagodina